Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Tilaa Tähtitaivaan peruskurssi kotiseudullesi

Haluaisitko, että kotiseudullasi järjestetään Tähtitaivaan peruskurssi? Voit tilata meiltä sellaisen!

Tähtitaivaan peruskurssi on aivan aloittelijoille tarkoitettu kurssi, jolla opiskellaan tähtitaivaan tuntemusta. Kurssilla tutustutaan selkeimpiin tähtikuvioihin, taivaan liikkeeseen ja erilaisiin tähtikarttoihin.

Sinun tehtäväksesi kurssin tilaajana jää kurssipaikan järjestäminen (luokkahuone, kirjaston kokoustila tai muu vastaava), osallistujien hankkiminen, ja sopivan ajankohdan sopiminen kurssin vetäjän, Ursan tähtitaivaan peruskurssia Helsingissä pitkään vetäneen Tuukka Perhoniemen kanssa. Kurssin suositeltu maksimimäärä osallistujia on 30 henkilöä, mutta suuremmistakin kursseista voidaan neuvotella. Kurssin kesto on 5 tuntia.

Ursa huolehtii kurssittajan palkkion maksusta. Kurssista lähetään lasku sinulle kurssin jälkeen. Voit halutessasi periä kurssille osallistujilta kurssimaksun.

Jos kurssin järjestäminen vaatii kurssittajalta yöpymistä, kurssin järjestämisen ohjehinta tilaajalle on 1 050 €. Tarkista hinta kurssittajalta! Jos haluat jakaa kurssimaksun osallistujien kesken, tällä hinnalla esimerkiksi 20 kurssilaisella kurssin hinnaksi tulisi 52,50 €/hlö ja 30 kurssilaisella n. 35 €/hlö.

Ursa auttaa kurssilaisten löytämisessä mainostamalla kurssia omissa kanavissaan, jos sitä toivotaan, mutta paikallisena järjestäjänä sinun kannattaa edesauttaa sanan leviämistä kurssipaikkakunnalla, jotta kurssi saadaan täyteen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kurssin vetäjään Tuukkaan ja kysy lisää (tuukka.perhoniemi@ursa.fi).

Räätälöidään teille hyvä kurssikokemus!

 

Kurssiohjelma

  • ei tapahtumia