Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Ursan avaruusopastus

Tilaa Ursan avaruusopastus kouluusi etävierailuna!

Vierailulla käsittelemme innostavasti erilaisia avaruusaiheita ikä- ja kohderyhmän huomioon ottaen sekä vastaamme oppilaiden kysymyksiin. Toiveita erityisten kiinnostuksen kohteiden käsittelystä voi myös esittää etukäteen.

Vierailulla tutkimme tähtitaivassovelluksen avulla tunnetuimpia tähdistöjä, etsimme tähtitaivaan jännittävimpiä yksityiskohtia ja kerromme ajankohtaisista taivaan tapahtumista. Onko taivaalla kenties planeettoja näkyvissä? Entä kuinka Kuun vaiheet syntyvät? Missä satelliitit ja avaruusluotaimet lentävät? Tiedossa on tähtitaivaan perustuntemusta sekä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia huomioita avaruudesta.

Etävierailu toteutetaan koulun Google Meet -videopuheluna, jolloin Ursan etävierailija lähettää opettajan sähköpostiin kutsun Meet -kokoukseen. Järjestelyistä sovitaan etävierailua tilattaessa. Oppilaat voivat seurata vierailua joko omilta laitteiltaan tai valkokankaalta luokassa.

Etävierailut kestävät 30 minuuttia (alakoulu) tai 45 minuuttia (yläkoulu). Tiedustele etävierailuaikoja osoitteesta jonna.rintamaki@ursa.fi.

Vierailujen hinnat:
- 30 minuuttia (alakoulu) 45 euroa
- 45 minuuttia (yläkoulu) 65 euroa euroa
Hinnat alv 0 %, hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa

Opastukset onnistuvat myös ruotsiksi ja englanniksi!

Lisätietoja ja tilaukset
jonna.rintamaki@ursa.fi

Ursan juhlavuoden ohjelmaa tukevat Tieteen tiedotus ry ja Jenny ja Antti Wihurin rahasto.