Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Tiedotusvälineille

Ursa tarjoaa erilaisia palveluita tiedotusvälineille. Ursan kautta saa asiantuntija-apua tähtiharrastukseen, taivaan ilmiöihin ja tähtitieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Autamme myös asiantuntevan tutkijahaastateltavan löytämisessä.

Tiedotusvälineiden kannattaa olla kaikissa asioissa yhteydessä Ursan tiedottajaan (Anne Liljeström), tiedottaja [ät] ursa.fi, puh. 09 6840 4010. Tiedottaja on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-16. Muina aikoina puhelimeen vastataan mahdollisuuksien mukaan. Tiedottajalla ei ole sähköpostipäivystystä iltaisin tai viikonloppuisin.

Tiedotteet

Ursa julkaisee tiedotteita merkittävistä tähtitaivaan tapahtumista sekä erityisesti Ursaan liittyvistä tapahtumista. Jos haluat saada Ursan tiedotteet suoraan sähköpostiisi, ota yhteyttä osoitteeseen tiedottaja (a) ursa.fi.

» Lue Ursan tiedotteita

Painokelpoiset tähtikartat

Ursasta saa painotuotteissa julkaistavaksi tarkoitettuja tähtikarttatiedostoja. Kartat ovat skaalattavia pdf-tiedostoja. Kartan mukana tulee kuvateksti. Kartan tilaaminen on maksutonta, mikäli sitä käytetään yhteydessä, joka käsittelee Ursaa tai tähtiharrastusta. Ota yhteyttä osoitteeseen kirjat (a) ursa.fi.

» Tutustu Ursan karttapalveluun

Ursan julkaisut

Tarvitsetko lisätietoa Ursan julkaisemasta kirjasta, arvostelukappaleen tai kirjan painokelpoisen kansikuvan? Ota yhteyttä osoitteeseen kirjat (a) ursa.fi.

» Tutustu Ursan uutuusjulkaisuihin