Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Virtuaalivierailu alakouluille

Ursa tarjoaa alakouluille mahdollisuuden tilata Ursalta maksuton virtuaalivierailu 15.1.–29.3.2024, jonka aikana koululaiset voivat kysyä avaruudesta ja tähtitaivaasta mitä vain. Vierailut ovat maksuttomia, ja niiden pituus on maksimissaan 45 minuuttia, mutta ne voivat hyvin olla lyhyempiäkin.

Kysy mitä vain avaruudesta!

Suosittelemme miettimään luokan kanssa kysymyksiä jo etukäteen, ehkä jo käsiteltyjen avaruusasioiden pohjalta! Kysymyksiä ei tarvitse lähettää Ursaan etukäteen.

Ursalta puhelussa on mukana innostuneita ja sympaattisia avaruusasioiden asiantuntijoita (yksi tai kaksi), jotka osaavat vastata vaikeisiinkin kysymyksiin alakoululaisille sopivalla tavalla. Vierailujen aikana ei kuitenkaan pidetä pidempiä esityksiä tai varsinaista opetusta mistään aiheesta. Mikäli Ursan etäopetus kiinnostaa, suosittelemme tutustumaan Ursan avaruusopastuksiin.

Etävierailut tehdään joko Ursan puolesta Zoom- tai Google Meet-ohjelmaa käyttäen, tai koulun puolesta esim. Teams-ohjelmaa käyttäen. Mieluinen yhteydenottotapa voidaan sopia yhdessä.

Mikäli koulussa on useita saman luokka-asteen luokkia jotka haluaisivat virtuaalivierailun, suosittelemme lämpimästi yhdistämään luokat vierailun ajaksi.

Voit tilata virtuaalivierailun keväällä 2024 alakoulun luokkaasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen virtuaalivierailu ät ursa.fi. Osoitteesta voi myös kysyä vierailusta lisää.

Tehdään avaruusviikostanne mahdollisimman mahtava!

Palaa lukemaan lisää Ursan Avaruusviikko-palveluista »