Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Ursan jäsenillat

Ursan jäsenillat ovat ennen kaikkea pääkaupunkiseudun aikuisjäsenille (nuorten kerhon iän ylittäneille) suunnattu toimintamuoto. Jäsenilloissa tehdään vierailuja sekä kokoonnutaan kuulemaan esityksiä ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista Helsingin yliopiston Observatoriolle. Vuosi 2024 on kerhon 29. toimintavuosi.

Iltojen vetäjänä toimii tällä hetkellä Kukka Viitala. (kukka.viitala ät ursa.fi)

Jäseniltoihin on vapaa pääsy eivätkä ne edellytä ilmoittautumisia, vierailuista tiedotetaan erikseen Ursan ursainfo-l@ursa.fi-sähköpostilistalla sekä Ursan tapahtumakalenterissa.
Jäsenilloilla on myös oma jasenillat-l@ursa.fi-sähköpostilista.

Sähköpostilistat

ursainfo-l@ursa.fi, liity lähettämällä viesti osoitteeseen ursainfo-l+subscribe@ursa.fi
jasenillat-l@ursa.fi, liity lähettämällä viesti osoitteeseen jasenillat-l+subscribe@ursa.fi

Zoom

Jäsenilloista osa järjestetään lähi- ja etätapahtumien yhdistelmänä.  Verkosta jäseniltojen esityksiä voidaan seurata Zoom-ympäristössä. Sen käyttö onnistuu www-selaimilla sekä erillisellä tietokoneen tai älypuhelimen Zoom-sovelluksella. Ilmaiset sovellukset voi ladata osoitteesta https://zoom.us/download.

Kokouslinkit kerrotaan kullekin kokoontumiskerralle erikseen.

Saapuessanne Zoom-kokoukseen joudutte odotushuoneeseen, josta joku organisaattoreista päästää teidät sisään. Odottakaa kärsivällisesti, sillä saattaa mennä hetki, ennen kuin joku huomaa teidät. Näin varsinkin, jos ohjelma on jo alkanut.