Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Kerho- ja yhdistystoiminta

Tähtiharrastusesite


Ursan kerho- ja yhdistystoimintaryhmä on toimittanut yleiskäyttöisen tähtitieteen harrastuksesta kertovan esitteen, jota tähtiyhdistykset ja muut yhteisöt voivat käyttää tilaisuuksissaan tarvitsematta laatia itse omaa harrastuksen yleisesitettään.

Esitteen ensimmäinen painos tehtiin Kansainvälisen tähtitieteen vuoden 2009 tapahtumia varten. Sittemmin esitettä on päivitetty pari kertaa. Uusinta vuoden 2018 painosta on muokattu runsaammin.

Esite on neliväripainettu kaksipuoleinen kuuteen sivuun taitettu haitari, jonka koko taitettuna on 21 cm x 10 cm ja avattuna 21 cm x 60 cm.

Yhdistyksen tiedot esitteeseen

Esitteessä on paikka yhdistyksen omille yhteystiedoille. Nämä voidaan toteuttaa erikseen painamalla, kiinnittämällä tiedot tarralla tai painamalla ne leimasimella esitteeseen.  

Esitteessä on paikka yhdistyksen omille yhteystiedoille, tiedot on helppo tulostaa tarralle. Kirjoittimella tulostettavia osoitetarra-arkkeja on myynnissä tavarataloissa.

Yli 2 000 kappaleen painokset kannattaa painattaa suoraan yhdistyksen yhteystiedoilla. painoksessa säästää myös uudelleen lähetyksen kustannukset kotimaassa. Ohessa esimerkkinä Turun Ursan versio.

Pienempiä määriä tarvitsevien kannattaa painattaa yhteistilauksena, ota yhteyttä kerho- ja yhdistystoimintaryhmän Mika Aarnioon.

RSS Zeniitti

RSS Avaruus.fi-foorumi