Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Syvä taivas -tapaaminen 2016

Syvä taivas -tapaaminen 2016

Ursan Syvä taivas -harrastusryhmän tapaaminen järjestetään 2.-4.9.2016 Tähtikallion havaintokeskuksessa Orimattilan Artjärvellä. Pimeästä yötaivaastaan tunnettuun paikkaan kokoontuu todennäköisesti tälläkin kertaa yli 30 havaitsemisesta kiinnostunutta. Tähtikallion tornien havaintokalusto on käytettävissä ja harrastajat varmasti myös tuovat lukuisia omia laitteitaan paikalle. Ohjelmassa on tällä kertaa kertomuksia havaintomatkoista ja johdatusta sumujen kapeakaistakuvaamiseen.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:

https://www.ursa.fi/harrastus/harrastusryhmat/syvataivas/yleista-ryhmasta/tapaamiset/syva-taivas-tapaaminen-2016.html

Syvä taivas -ryhmän puolesta,

Toni Veikkolainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *