Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Tähtipäivät Mikkelissä maaliskuussa 2015

Tähtipäivät Mikkelissä maaliskuussa 2015

Juha Ojanperä:

Savolainen tähtitieteellinen yhdistys Mikkelin Ursa järjestää perinteiset Tähtipäivät Mikkelissä 21.-22.3.2015. Tapahtumassa on perinteiseen tapaan luvassa kaikille avoimia yleisöesitelmiä ja tietenkin myös juhlaillallinen ja Stella Arcti-tunnustuspalkintojen jakotilaisuus.

Mikkelin Ursalla onkin jo kertynyt kokemusta Tähtipäivien järjestämisestä jo aiemminkin, sillä Mikkelin Ursa on järjestänyt Tähtipäivät vuonna 2010. Mikkelin Ursan kanssa Tähtipäivien järjestämisessä yhteistyökumppanina toimii valtakunnallinen Ursa.

Tähtipäivien tarkoituksena on tarjota yleisölle tietoa maailmankaikkeudesta ja edistää tähtitieteen harrastusta. Tapahtuma tuo Mikkeliin tähtitieteestä ja tähtiharrastuksesta kiinnostuneet ihmiset ympäri Suomea. Tähtipäivät -tapahtumalla on jo pitkät perinteet, ensimmäiset Tähtipäivät järjestettiin Turussa vuonna 1971. Mikkelin Ursa saa tänä vuonna jatkaa tätä pitkää perinnettä järjestämällä jo 41. Tähtipäivät kautta aikain!

Lisätietoja Tähtipäivistä löytyy Mikkelin Ursan internet-sivuilta.

Mikkelin Ursa tähtipäivät 2015 uusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *