Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Haastattelussa Veikko Mäkelä ja Kari Laihia

Haastattelussa Veikko Mäkelä ja Kari Laihia

Zeniitin toisessa podcastissa haastatellaan suomalaisen tähtiharrastuksen veteraaneja  – Veikko Mäkelää ja Karia Laihiaa. Molemmat ovat kotoisin alunperin Imatralta ja vaikuttavat edelleen Etelä-Karjalan Novassa, mikä viettää Porin Karhunvartijoiden kanssa tänä vuonna 40-vuotisjuhlaa.

Podcast on ääniohjelmasarja, jonka voi kuunnella selaimella Zeniitin kotivisuilta. Podcastilla on oma RSS-syöte, jonka voit tilata selaimeesi tai podcast-sovellukseen. Vaihtoehtoisesti podcastin voi tilata myös iTunes-sovellukseen. RSS-syötteellä ja podcast-sovelluksella saat aina viimeisimmät jaksot suoraan soittimeesi. Lue podcastingistä lisää wikipediasta.

1 comment

  • Tarkkaan ottaen Kari on tullut vasta nyt viime aikoina mukaan Novan toimintaan, kun viettää pitempiä jaksoja Etelä-Karjalassa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *