Tarjolla tähtitiedettä ja astrobiologiaa

22.4.2016 klo 17.17, kirjoittaja
Kategoriat: Astrobiologia

Nyt olisi tarjolla astrobiologian ja havaitsevan tähtitieteen kesäkurssi sekä alan ammattilaisille, opiskelijoille ja amatööreille. Kurssin nimi on exoplanet, ajankohta 2.-12. elokuuta 2016, ja paikkana Moletain observatorio Vilnassa.  Lukekaapa kuvaus ja kohderyhmät verkkosivulta.

http:\\mao.tfai.vu.lt/exoplanets2016

Mikä mukavaa, se on myös ilmainen (myös matkat!) kaikille opiskelijoille ja nuorille tutkijoille jotka voivat ottaa sen Turun yliopiston työntekijänä tai opiskelijana  – tuo opiskelijastatus onnistuu muidenkin yliopistojen opiskelijoille, koska he voivat suorittaa sen JOO-kurssina Turussa. Tämä rahoitus johtuu siitä että järjestäjänä on Euroopan Astrobiology Campus -niminen ERASMUS-ohjelma (EAC), ja EuroPlanet organisaatio.

Amatöörit ja vanhempi tutkijaväki (paitsi UTUn työntekijät) joutuvat maksamaan itse matkat ja omaksutannushinnan, joka on 600 E.

Ilmoittautuminen jatkuu 5.6. asti.

Muutenkin – näitä astrobiologiaan liittyviä erilaisia kursseja on tarjolla tämän tästä. Tuon EAC:n järjestämät kurssit ovat ilmaisia Turun yliopiston opiskelijoille – ja muillekin opiskelijoille, JOO-suoritustavan kautta. Seuratkaapa ilmoituksia sivulla

astrobiology-campus.eu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *