Kirjaudu tai rekisteröidy

Yhteystiedot

Cygnus2017:

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Novan
Cygnus-tiimi
c2017 ät ursa.fi

Laskut ja rahaliikenne:
Ursan toimisto
puhelin 09 684 0400
ursa ät ursa.fi

Cygnus 2017 -kesätapaaminen 27.–30.7.

Cygnus 2017

Paikka ja ajankohta

Cygnus 2017 järjestetään Imatralla Päivärannan kurssikeskuksessa Immalanjärven rannalla. Paikka tarjoaa tapahtumalle oivat puitteet ruokailuineen, tiloineen ja sisämajoituspaikoineen kohtuuhinnoin.

Kyseessä on kesätapaamisen 30-vuotisjuhlatapahtuma, joka näkyy osittain myös sisällössä. Cygnus-perinne alkoi niinikään Imatralla saman järven rannalla heinäkuussa 1987.

Tapahtuma-aikana on heinäkuun viimeinen viikonloppu torstaista sunnuntaihin 27.–30.7.2017.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Ursa ja Etelä-Karjalan Nova. Tervetuloa sankoin joukoin Etelä-Karjalaan ja Imatralle!

Ajankohtaista

1.6.2017 Ilmoittautuminen on avautunut  Ursan verkkokaupassa.  Huomaa vaihtoehdot aikuisille ja lapsille (4–12 v).  Ilmoittautumisaikaa on 1.6.–10.7.

5.6.2017 Huoneita yhden hengen käyttöön ei voi ostaa verkkoakaupan kautta, mutta niitä on erityiseen tarpeeseen saatavissa. Lisämaksut voi maksaa Cygnuksella. Tiedustele saatavuutta järjestelyhenkilöstöltä (c2017 ät ursa.fi).

16.6.2017 Täydentävää tietoa majoituksesta, ruokailuista ja liikenneyhteyksistä.

9.7.2017 Ohjelma on täydentynyt verkkosivuille.

11.7.2017 Ilmoittautumisaikaa Cygnuksella on jatkettu 17.7. asti.

18.7.2017 ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT sisämajoituksen ja aterioiden osalta. Palveluita on kuitenkin vielä saatavilla. Ennen verkkokaupassa maksamista tiedustele saatavuutta. Ilmoittautumisia ilman em. palveluita voi tehdä verkkokauppaan tai sähköpostitse. Lue tarkemmin.

18.7.2017 Ohjelmaa on edelleen täydennetty verkkosivuille. Erikoisohjelmille oma sivunsa.  113 ilmoittautunutta.

22.7.2017 Ohjelmaa on täydennetty. Basaarista tarkemmin erikoisohjelmasivulla. Alueen kartta saatavilla. Pieni valikoima Ursan kirjoja on Cygnuksella myytävänä.

Ohjelmasta

Cygnuksen ohjelmassa on perinteisesti esitelmiä, työpajoja ja havaitsemista. Yritämme tänä vuonna panostaa ohjelmasisältöön. Juhlavuosi näkyy ainakin parissa esitelmässä. Luvassa on myös yhteistyöohjelmaa paikallisen kameraseuran kanssa. Järjestämme Cygnus-2014:n "esittelypisteiden basaarin" hiukan paranneltuna. Mahdollisuus on myös tutustumisretkeen lähellä sijaitsevaan Rajamuseoon

Ohjatun ohjelman ohella tarjolle järjestetään omatoimiohjelmaa, johon voi osallistua oman aikataulun mukaan. Luontopolkua ja näyttelyä yms.

Ei pidä myöskään unohtaa vapaamuotoisempia vapaa-ajan aktiviteetteja iltasaunomisineen ja makkaranpaistoineen. Päivärannan vapaa-ajanvälineistö oli käytettävissä.

Ks. lisää ohjelmasta »


Majoitus ja ruokailut

Päivärannan kurssikeskus tarjoaa sisämajoitusta kahden ja neljän hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen saa lisämaksusta. Yhteensä sisäpaikkoja on tarjolla yli 100 hengelle. Sisämajoituspaikkoja on mahdollista varata 1–3 yöksi.

Kurssikeskuksen alueella on mahdollista myös majoittua omassa asuntovaunussa tai -autossa sekä teltassa. Tästä peritään pieni majoittumismaksu.

Cygnuksella tarjotaan aamiainen, buffetlounas ja iltapala. Aterioita on mahdollisuus ostaa yksittäin tai 1–3 vrk:n ateriapaketteina. Omatoimiruokailijoille on tarjolla mm. majoitusrakennuksissa kaksi keittiötilaa sekä grillikatos.

Ks.
majoitus »
ruokailut »
hinnat »


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu tänäkin vuonna maksamalla osallistumismaksun ja haluamansa majoitus- ja ateriapalvelut Ursan verkkokaupassa. Pääsääntöisesti maksaminen tapahtuu maksukorteilla ja verkkopankkitunnuksilla. Tarvittaessa on mahdollista pyytää lasku Ursan toimistolta.   Päiväkäynnit voi maksaa käteisellä paikan päällä.

Ilmoittautumisaika majoitus- ja/tai ateriapalveluilla: 1.6.–17.7.2017

Ks. lisää ilmoittautumisesta ja maksamisesta »


Sijainti kartalla

Yläpalkin kuva: Jorma Koski.
Cygnus-logo: Linda Laakso

Otsakkeen kuvat: Nasa, ESA, N. Smith (Kalifornian yliopisto, Berkeley), ja The Hubble Heritage Team (STScI/AURA)