Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Ohjeita ohjelma seuraamiseen

WWW-selaimella

Virtuaali-Cygnuksella käytetään Zoom-ohjelmaa. Sitä voit käyttää normaalilla WWW-selaimella. Joillekin selaimille on tarjolla käytettävyyttä parantavia selainlaajennuksia. Niitä löytyy sivulta Zoomin lataussivulta.

Kunkin päivän ohjelmaan oma verkkolinkki. Löydät nämä ohjelmasivulta.   

Huom! Tullessasi verkkokoukseen päädyt ns. odotushuoneeseen, sinut tulee hyväksyä sisään kokouksen ylläpitäjän toimesta.  Pääsääntöisesti kokousten valvojana toimii Veikko Mäkelä (veikko.makela ät ursa.fi).

Tietokoneen tai älypuhelimen Zoom-sovelluksella

Ilmaisen Zoom-sovelluksen voit ladata tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Se mahdollistaa kuvan ja äänen seuraamisen ja jakamisen. Ilmaiset sovellukset löytyvät Zoomin lataussivulta.

Puhelimella

Kokouksiin on mahdollista osallistua puhelimella pelkällä äänellä. Ohjelma sisältävät usein kuvaa ja esitysmateriaalia, joten tämä ei ehkä ole kovin käytännöllinen tapa. Tarvittaessa kysele lisää.

Suoratoistona

Ohjelmia suoratoistetaan ainakin osittain Ursan harrastustoiminnan Youtube-kanavalle.  Youtuben kautta osallistuminen ei ole niin vuorovaikutteista kuin Zoomilla, jossa voit kysellä ja käyttää chattiä.  Youtuben chat-kanavalle vastauksien saaminen on mahdollista, mutta epävarmempaa.


Tapahtumat kalenterikutsuna

Jos haluat saada tapahtumista kalenterikutsuja esimerkiksi Google- ja Outlook-kalenteriisi, lähetä pyyntö Veikko Mäkelälle (veikko.makela ät ursa.fi).