Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Katava ja Ruonala Jaostotoimikuntaan

Katava ja Ruonala Jaostotoimikuntaan

IMG_8462

Juha Ojanperä:

Ursan jaostojen yhteistyöelimeen eli Jaostotoimikuntaan valittiin taas uusia jäseniä Cygnus -kesätapaamisen yhteydessä. Tänä vuonna erovuorossa olivat Linda Laakso ja Toni Veikkolainen. Uusina jäseninä Jaostotoimikuntaan valittiin jaostojen yhteispalaverissa Jani Katava ja Markku Ruonala. Sekä Katava että Ruonala ovat pitkän linjan tähtiharrastajia, joille jaostotoiminta on tuttua jo vuosien ajalta. Jaostotoimikunnassa jatkavat Emma Herranen ja Jari Helander.

Jaostotoimikunta on Ursan jaostojen ja hallinnon yhdyslinkki, joka koordinoi jaostojen toimintaa, valitsee Stella Arcti -palkittavat sekä avustaa esimerkiksi Cygnuksen järjestelyissä. Jaostotoimikunnassa on kerrallaan neljä jäsentä, jotka istuvat kaksi vuotta. Jaostotoimikunnassa on vuosittain aina kaksi jäsentä erovuorossa, joiden tilalle valitaan uudet jäsenet Cygnus -kesätapaamisessa.

Lue myös:

Tähtiharrastajien Cygnus -kesätapaaminen järjestettiin Mäntsälässä 17.-20.7.2014

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *