Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Liity jäseneksi

Ohjelma

Cygnuksen ohjelmassa oli perinteisesti pitempiä ja lyhyempiä esitelmiä, työpajoja ja havaitsemista. Järjestimme parituntisen erilaisten esittely- ja demopisteiden "basaarin" ainakin lauantaina aamupäivällä.

Järjestetyn ohjelman ohella oli myös omatoimisesti omalla ajalla tutustuttavaa tarjontaa. Pienimuotoista näyttelyntapaista oli tarjolla Apollo-nurkkauksen muodossa. Päärakennukseen järjestettiin perinteinen kirpputoripöytä harrastustavaran myyntiä ja vaihtoa varten.Tämä olikin tällä kertaa melko laaja. Ohjelman tuottamiseen osallistuivat Ursan harrastusryhmät, tähtiyhdistykset sekä yksittäiset harrastajat.

Ohjelman kokoamisesta vastasi Cygnus-järjestelytiimi.

Cygnuksen päiväkohtaiset ohjelmarungot löytyvät sivun oikean reunan navigaatiovalikosta. Vesirakettien lennättämistä järjestettiin varsinaisen ohjelman ohessa parinakin päivänä.

Vapaa-ajan ohjelmaa

Cygnuksella oli mahdollisuus vapaamuotoisempiin vapaa-ajan aktiviteetteihin iltasaunomisineen sekä makkaranpaistoineen.  Alue tarjosi myös muita mahdollisuuksi omatoimiseen ohjelmaan. Ainakin vieressä olevan Siliävuoren laki ja siellä oleva näkötorni oli vierailemisen arvoinen kohde, vaikka kuuma sää asettikin haasteensa sinne kiipeämiselle. Ympäristön metsäpolut tarjosivat myös mahdollisuudet omatoimiseen retkeilyyn.  Käytettävissä oli myös soutuvene ja kanootti.

 

 

Ohjelmalehtinen

Paperisen ohjelmalehtisen ohella saatavissa oli myös sähköinen versio. 
Lataa itsellesi PDF PDF-muotoinen ohjelmalehtinen »