Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Pääkirjoitus – Kaikki loppuu aikanaan

Pääkirjoitus – Kaikki loppuu aikanaan

Juha Ojanperä:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanhan viisauden mukaan kaikki loppuu aikanaan, ja tämä pitää paikkansa myös Zeniitin kohdalla. Koko Zeniitti ei sentään ole mihinkään loppumassa, vaan ainoastaan minun urani Zeniitin vastaavana toimittajana. Olen joutunut tekemään tämän raskaan ja vaikean päätöksen, koska nykyisessä elämäntilanteessani minulla ei ole niin paljoa resursseja käytettäväksi Zeniitin hyväksi kuin haluaisin.

Neljän vuoden ja kahdenkymmenen julkaistun Zeniitin numeron jälkeen oloni on haikea, mutta myös helpottunut. Tiedän, että Zeniitti on tästä eteenpäin hyvissä käsissä. Zeniitin kipparina jatkaa taitonsa ja kykynsä näyttänyt kaikkien tuntema tähtien ja taivaan ilmiöiden valokuvaajamaestro Matti Helin. Matin kontribuutio Zeniitin hyväksi vuonna 2017 oli jo korvaamattoman suuri. Tästä olen ikuisesti Matille Kiitollinen! Olen myös ikuisesti ja suuresti kiitollinen kaikille teille, arvon sisällöntuottajat ja lukijat, jotka olette omalla panoksellanne mahdollistaneet Zeniitin ilmestymisen ja jatkuvuuden.

Näin siis päättyy oma taipaleeni Zeniitin vetovastuussa. En kuitenkaan aio kokonaan hävitä Zeniitin parista, vaan aion jatkossakin tuottaa sisältöä Zeniittiin sikäli kuin aikani ja energiani sallivat.

Suuret kiitokset teille kaikille ja tietysti hyvää joulua sekä tähtikirkasta uutta vuotta 2018!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *