Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Podcast: Ilmakehän optiset ilmiöt (feat. Jari Luomanen)

Podcast: Ilmakehän optiset ilmiöt (feat. Jari Luomanen)

Tämän Zeniitin podcastissa käsitellään ilmakeän optisten ilmiöiden saloja. Haastattelussa on kesällä 2016 ilmakehän optisista ilmiöistä Ursa ry:n kustantamana kirjan julkaissut Jari Luomanen. Mikä aiheuttaa erilaiset ilmakehän optiset ilmiöt, mikä niiden syntymekanismi on? Miten valo siroaa ja jopa syntyy yläilmakehässä? Miten meistä jokainen pääsee valokuvaamaan lähes takuuvarmoja halomuotoja laskettelukeskusten lähellä?

Tervetuloa mukaan kuulemaan tietokirjailija Jari Luomasen kokemuksia ilmakehän ilmiöiden havaitsemisesta ja vinkkejä havaintoharrastuksen aloittamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *