Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Cygnus 2022

Ohjelma

Cygnuksen ohjelmassa oli perinteisesti pitempiä ja lyhyempiä esitelmiä, työpajoja ja havaitsemista. Lauantaina alkuiltapäivästä järjestettiin puolitoistatuntinen erilaisten esittely- ja demopisteiden "basaarin".

Merkittävä ohjelmanumero on lauantai-iltapäivälle sijoittuva Stella Arcti -palkintojen jako. Jonka yhteydessä on kakkukahvit sekä palkittujen puheenvuorot tai tervehdykset.

Järjestetyn ohjelman ohella oli myös omatoimisesti omalla ajalla tutustuttavaa tarjontaa. Perinteinen kirpputoripöytä harrastustavaran myyntiä ja vaihtoa varten oli Pihlajarakennuksessa. Ohjelman tuottamiseen osallistuivat Ursan harrastusryhmät, tähtiyhdistykset sekä yksittäiset harrastajat. Ohjelman kokosi Cygnuksen järjestelytiimi.

Cygnuksen päiväkohtaiset ohjelmarungot löytyvät sivun oikean reunan navigaatiovalikosta.

Torstai 28.7. »
Perjantai 29.7. »
Lauantai 30.7. »
Sunnuntai 31.7. »

[YouTube] Cygnuksen videotallenteet soittolistana

Vapaa-ajan ohjelmaa

Cygnuksella oli mahdollisuus vapaamuotoisempiin vapaa-ajan aktiviteetteihin iltasaunomisineen sekä makkaranpaistoineen. Alueella oli jalkapallo- ja koripallokentät sekä lapsille leikkialue, joita ei kuitenkaan juurikaan hyödynnetty. Rannassa laituri ja käytettävissä lienee soutuvene järvellä souteluun. Lähistöllä oli kalliomaalauksia, joiden luona saattoi käydä.