Zeniitti

Tähtiharrastuksen verkkolehti

Kysely Ursan harrastusyhteisötoiminnasta

Maailma kehittyy ympärillämme. Muun muassa uudet teknologiat ja viestintämuodot ovat muuttaneet toimintaamme, myös tapoja harrastaa tähtitiedettä. Uskomme Ursan harrastusryhmissä silti, että tarve yhteisölliseen ja jollain tapaa organisoituneeseen harrastustoimintaan on edelleen olemassa.

Haluamme sen vuoksi selvittää, mikä yhteisötoiminnassa tähtiharrastajia kiinnostaa. Siksi olemme Ursan harrastustoimikunnan toimesta järjestäneet lyhyen kyselyn. Siihen vastaaminen vie vain noin viisi minuuttia. Tuloksien avulla voimme kehittää Ursan harrastusyhteisöjen toimintaa toivottuun suuntaan.

Toivomme mahdollisimman monen tähtiasioita harrastavan vastaavan kyselyyn. Olit sitten mukana Ursan harrastusryhmissä, seuraat Taivaanvahtia, foorumeita tai some-kanavia tai muuten vaan harrastat tähtitaivaan ja ilmakehän kohteita, vastauksesi on meille tärkeä.

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme kolme 30 euron arvoista Ursan kirjalahjakorttia. Ensimmäisen näistä arvomme nopeasti vastanneiden kesken heti vuodenvaihteen jälkeen, loput myöhemmin keväällä.

Kysely löytyy osoitteesta www.ursa.fi/harrastuskysely

Ursan harrastustoimikunta:
Veikko Mäkelä, Mika Aarnio, Jani Helander, Juha Ojanperä ja Matti Salo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *