Logo

VUODEN 2019 TOIMINTASUUNNITELMA

Saarijärven tähtitieteellinen yhdistys Halley-85 toimii Saarijärvellä pyrkien olemaan tähtitieteen harrastajien yhdyssiteenä, joka edistää ja tukee tähtitieteen ja luonnontieteiden harrastustoimintaa, tietoutta ja tutkimusta Saarijärvellä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia sekä esitelmä- ym. tilaisuuksia, organisoi tähtitieteellistä harrastustoimintaa, harjoittaa valistusta, tekee tähtitieteeseen liittyviä aloitteita ja esityksiä sekä hankkii tähtitieteen harrastajien käyttöön tähtitieteellistä kirjallisuutta, materiaalia ja laitteita. Vuonna 2019 olemme aikeissa hankkia käsiohjaimen uuteen tietokoneohjattuun kaukoputkeemme. Aiomme järjestää myös tähtinäytösiltoja, retkiä, luentoja ja diaesityksiä sekä muita tapahtumia mahdollisuuksien mukaan.

Osallistumme mm. Yhdessä enemmän -messuille 9.3. innostaaksemme ihmisiä mukaan toimintaamme. Järjestämme tähitnäytännön maaliskuussa. Kesällä järjestämme auringonpilkkunäytöksen.

Halley-85 tekee yhteistyötä sekä muiden tähtiyhdistysten että paikkakunnan yhteisöjen kanssa.

Yhdistyksemme pyrkii osallistumaan muidenkin järjestämiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Tähtiyhdistys Jyväskylän Sirius r.y.:n kanssa tehdään yhteistyötä Siriuksen torneilla. Lisäksi teemme retkiä Siriuksen järjestämiin tähtiharrastusiltoihin.

Yhdistyksen kirjasto on jäsenistömme käytettävissä.

Pyrimme informoimaan tiedotusvälineitä taivaan tapahtumista ja järjestämistämme yleisötilaisuuksista. Myös omalle jäsenistöllemme viestimme tapahtumistamme netin, Sampo-lehden, sähköpostin ja tekstiviestilistan välityksellä.

http://www.ursa.fi/yhd/halley85/ajankohtaista/hatoimsuun/
31-maalis-2019 12:07