Logo

VUODEN 2023 TOIMINTASUUNNITELMA

Saarijärven tähtitieteellinen yhdistys Halley-85 toimii Saarijärvellä pyrkien olemaan tähtitieteen harrastajien yhdyssiteenä, joka edistää ja tukee tähtitieteen ja luonnontieteiden harrastustoimintaa, tietoutta ja tutkimusta Saarijärvellä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia sekä esitelmä- ym. tilaisuuksia, organisoi tähtitieteellistä harrastustoimintaa, harjoittaa valistusta, tekee tähtitieteeseen liittyviä aloitteita ja esityksiä sekä hankkii tähtitieteen harrastajien käyttöön tähtitieteellistä kirjallisuutta, materiaalia ja laitteita. Järjestämme myös tähtinäytösiltoja, retkiä, luentoja ja diaesityksiä sekä muita tapahtumia mahdollisuuksien mukaan.

Halley-85 tekee yhteistyötä sekä muiden tähtiyhdistysten että paikkakunnan yhteisöjen kanssa. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan sekä valtakunnalliseen että paikalliseen toimintaan (Yhdessä enemmän -messut, Tähtipäivät, Cygnus, Jyväskylän Siriuksen tähtiharrastusillat yms.).

Mikäli mahdollista, järjestämme keväällä vuosikokouksemme yhteydessä ilanvieton tähtien katseluineen.

Pyrimme saamaan Aurinkokuntamallimme eli Arkin polun entisöinnin kuntoon myös maastotalkoiden osalta.

Yhdistyksen kirjasto on jäsenistömme käytettävissä.

Pyrimme informoimaan tiedotusvälineitä taivaan tapahtumista ja järjestämistämme yleisötilaisuuksista. Myös omalle jäsenistöllemme viestimme tapahtumistamme netin, Sampo-lehden, sähköpostin ja tekstiviestilistan välityksellä.

http://www.ursa.fi/yhd/halley85/ajankohtaista/hatoimsuun/
17-kesä-2023 12:07