Kerhoilta 9.5.2024

Aurinko 8.5.2024 (c) Olli Pakkanen
Aurinko 8.5.2024 (c) Olli Pakkanen. Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Jäsenten havaintoja:

Aurinkoputken jalusta + PST kulkeutuvat jossain vaiheessa Paavolaan. Sitä ennen niitä voi noin viikon varoajalla kysellä lainaan Ollilta.

Paavolan sähköistämisen kaikki komponentit on hankittu. Kesäkuun alussa (ja myöhemmin heinäkuun loppupuoliskolla) olemme viemässä asiaa eteenpäin paikan päällä. Talkooväkeä kaivataan avuksi! Jaakko lähettää tarkempia tietoja aikataulusta; alustavasti suunnitelmissa on sunnuntai 2.6.

Jalustatyö etenee prosessitekniikan laitoksella kiinnostavana 10 opintopisteen oppilastyönä (tehtävän kuvauksesta tuli nelisivuinen). Odottelemme innostuneita oppilaita aloittamaan työt vuoden 2024 syksyllä.

Paavolan kunnostamiseen (yleisönäytöksiäkin varten) haemme apurahaa Jenny ja Antti Wihurin rahastolta. Hakemukset jätetään toukokuussa, ja vastauksia voimme saada lokakuussa. Harkitsemme hakemista myös Jane ja Aatos Erkon säätiöltä, jolta vastauksia voi odottaa 4 kuukaudessa.

Seuraavaa etäkerhoiltaa vietämme mahdollisesti kesäkuun viimeisellä viikolla (keskiviikko-torstai). Seuraa ilmoitteluamme, ja tule sitä ennen talkoilemaan!