Kevään 2019 jäljellä olevat tähtiharrastusillat

Tänä keväänä järjestetään vielä kahdet tähtiharrastusillat torstaisin 14.3. ja 11.4. Schildtin lukion auditoriossa (B-rakennus, Viitaniementie 1, Jyväskylä). Molemmat alkavat totuttuun tapaan klo 18.30. Maaliskuun tähtiharrastusillan alkuun pidetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous, jossa esitellään vuoden 2018 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto, jonka jälkeen päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja mahdollisille muille tilivelvollisille. Tämän jälkeen professori Kimmo Kainulainen Jyväskylän yliopistosta kertoo universumin lopusta. Huhtikuun tähtiharrastusillan aloittaa normaali katsaus sen hetkisen tähtitaivaan tapahtumiin, jonka jälkeen tutustutaan siriuslaisten kauden aikana tekemiin havaintoihin.