20170929_214217_1927Tähtinäytännöt

Koronapandemian vuoksi kaikki yleisönäytännöt on toistaiseksi peruttu. Yhdistyksen toimintaan pääset tutustumaan verkon kautta pidettävissä tähtiharrastusilloissa kuukauden toisena torstaina klo 18:30 alkaen. Osallistumislinkit tapahtumakalenterissa ja Siriuksen Facebook-sivulla.

Sitten kun pandemia on ohi, tähtinäytäntöjä järjestetään joka sunnuntai klo 19-20 Rihlaperän tähtitornilla marraskuun alusta maaliskuun loppuun saakka. Näytännöt järjestetään vain, jos sää on selkeä näytännön alkaessa. Ajantasaista tietoa näytäntöjen alkamisesta/peruutuksista Rihlaperän tähtitornin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/rihlaperantahtitorni/
Kaukoputkella näytettävät kohteet vaihtuvat aina sen mukaan mitkä ovat parhaiten näkyvissä. Kuu ja planeetat ovat varmasti listalla niiden näkyessä, muita kohteita ovat mm. kaksoistähdet ja kirkkaimmat tähtisumut.
Näytäntöihin on vapaaehtoinen 2 / 1 euron pääsymaksu.

Tilausnäytännöt

20160224_191849_4222Ryhmille järjestetään tilausnäytäntöjä kaikissa tähtitorneissa. Näytännöillä on tuntihinta joka ei riipu ryhmän koosta. Kerralla tähtitorniin mahtuu noin 10 katselijaa. Näytäntöjen hinnat ovat seuraavat:

    • Rihlaperä 50 euroa/tunti
    • Nyrölä 80 euroa/tunti
    • Hankasalmi 100 euroa/tunti. Hankasalmen tilausnäytännöt ovat toistaiseksi tauolla observatorion rakennustöiden vuoksi. 

Varaukset ja lisätiedot: Marko Back
e-mail: sirius(ät)jklsirius.fi

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijaluennoista laskutetaan 60 €/1 h ja 100 €/2 h, lisäksi matkakorvaukset.