Vuoden 2018 jäsenmaksut

Muistutus kuluvan vuoden jäsenmaksuista. Monet ovat jo maksun hoitaneet, kiitos siitä. Te, joilla se on vielä tekemättä, voisittekos ystävällisesti hoitaa jäsenmaksuasian kuntoon mahdollisimman pikaisesti. Asia hoituu näin:
Jäsenmaksun maksamisessa käytetään viimevuotista tapaa. Jokaisella jäsenellä on oma henkilökohtainen viitenumeronsa, joka löytyy lehden osoitetarrasta. Tarran ensimmäisellä rivillä, nimen yläpuolella, oleva numerosarja on henkilökohtainen viitenumerosi. Käytä tätä numeroa maksaessasi jäsenmaksusi. Maksa jäsenmaksusi Siriuksen tilille, joka on FI73 5157 3720 0018 45. Muista viitenumero ja jäsenmaksusi, joka on siis 38 euroa aikuisilta ja 15 euroa alle 18-vuotiailta. Voit myös maksaa enemmän, sillä vapaaehtoiset avustukset ovat erittäin tervetulleita. Odotamme maksuja helmikuun loppuun mennessä. Maaliskuussa lähetämme laskun niille joilta ei ole saatu suoritusta. Maksamalla ajoissa säästät Siriuksen kuluja. Kiitos.