Kaksi viikkoa Cygnus-tapahtumaan

6.7.2011 klo 21.48, kirjoittaja
Kategoriat: Tapahtumat , Yleiset jaostouutiset

Cygnus 2011 - 21.-24.7. Jokioinen

Perinteinen Cygnus-kesätapahtuma lähestyy. Aika Cygnukseen on enää kaksi viikkoa. Tänä kesänä kokoonnumme Jokioisilla 21.–24.7.

Vaikka Cygnus-paikan löytäminen ja tapahtuman järjestäminen jäikin tänä kesänä aika viime tippaan, se ei tarkoita, etteikö ohjelma olisi yhtä laadukasta kuin edellisinäkin vuosina. Kannattaa siis osallistua!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa:
http://www.ursa.fi/cygnus

Nyt on viikko aikaa ilmoittautua, jos haluaa maksaa osanottonsa etukäteen laskulla. Myöhemmin ilmoittautuvat joutuvat maksamaan osanottomaksunsa käteisellä paikan päällä.

Olisi mukava, jos myös päiväkävijät ilmoittautuisivat. Näin pystymme varautumaan osanottajamäärään, mm. varaamalla tarpeellisen määrän nimikortteja. Myös keittiön, henkilöstöravintola Ometan, kannalta on tärkeää tietää hyvissä ajoin, kuinka paljon ruokailijoita on tulossa.

Ennakkoilmoittautumiset siis keskiviikkoon 13.7. mennessä.

Toki ilmoittautumisen voi jättää ihan tapahtumaviikollekin tai paikalle tulla ilman ennakkoilmoittautumistakin, jos oma aikataulu Cygnuksen suhteen on vielä epävarma. Sisämajoitustilaa lattiamajoituksessa on riittävästi, on mahdollista että ainakin jonkun verran ylimääräisiä aterioitakin saattaa olla tarjolla.

Tervetuloa Jokioisille!