Ilmakehätapaaminen vietettiin myrskyisissä merkeissä

31.5.2013 klo 15.48, kirjoittaja
Kategoriat: Ilmakehän optiset ilmiöt , Tapahtumat

Ilmakehän ilmiöistä kiinnostuneet harrastajat kokoontuivat yhteen ilmakehätapaamisen merkeissä 17.–19.5.2013 Orimattilan pitäjään Artjärven Tähtikalliolle. Osanottajia oli tänä vuonna hieman viime vuotista enemmän, ja tapahtuma oli muutenkin varsin onnistunut! Osanottajia oli tänä vuonna kaikkiaan 15.

Perjantai sujui lähinnä rennon yhdessäolon merkeissä, mutta varsinainen ohjelma alkoi lauantaina. Ohjelmassa oli muun muassa halopinosoftan esittelyä ja halohuhtikuun tulosten tarkastelua. Lisäksi käytiin läpi kokemuksia jaostojen nettisivujen uudistamisen pilottiprojektista. Kuitenkin tapahtuman paras ohjelmanumero antoi odottaa itseään aina myöhäiseen iltaan asti, sillä kuin tilauksesta ilmojen haltia oli järjestänyt tapaamisen kunniaksi paikalle kesän ensimmäiset kunnolliset ukkoset! Hämärtyneessä Artjärven yössä salamat leiskuivat ja tunnelma oli innostuneen sähköinen!

Tapahtumaan liittyviä videotallenteita voi käydä tarkastelemassa Ursan harrastuksen Youtube-kanavalla. Soittolistasta löytyy muun muassa Veikko Mäkelän video lauantai-illan ukkosista ja tapahtumassa pidetyistä esitelmistä. Tapahtumassa pidettyjen esitelmien materiaaliin voi käydä tutustumassa