Ennätysosanotto myrskytapaamisessa

28.10.2007 klo 22.27, kirjoittaja
Kategoriat: Myrskybongaus , Tapahtumat

Myrskybongareiden syystapaaminen 26.-28.7. keräsi tänä vuonna ennätysosanoton, 44 henkeä. Tapaaminen nousi kerralla tähän asti suurimman jaostotapaamisen, Laitepäivien, kokoluokkaan.

Ohjelma keskittyi lauantaipäivälle, vaikka bongareita oli paikalla perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Lauantaina lämmittelyksi katsottiin tällä kertaa B-elokuvan sijasta TV1:n Tosi tarina -dokumentti Myrskynmetsästäjä.

Tapaamisessa kuultiin myös Esa Tuunasen matkaraportti USA:n Keskilännestä. Ari-Juhani Punkka esitelmöi Mesomittakaavan konvektiivisista järjestelmistä ja niiden esiintymisestä Suomessa. Eero Karvinen kertoi kesän Salamapuu-projektista. Muutenkin projektit, niin menneet kuin tulevatkin, olivat esillä. NOMADS-säämallin pikakurssi jäi väliin ja julkaistavaksi artikkelina jaoston wiki-sivuilla. Jaostokokouksessa vaihdettiin vetäjiä ja puhuttiin tulevasta toiminnasta.

Myöhemmin illalla grillaamisen ja saunomisen jälkeen perattiin kesä kuva- ja videomateriaalia.

Tapaaminen onnistui mainiosti ja tunnelmaa nosti runsas osanotto. Seuraavan kerran tavataan todennäköisesti kevään koulutustilaisuudessa.

Ks. kuvagallerioita
Sami Luoma-Pukkilan kuvat
Petri Nurkka-Tuorilan kuvat

Ari-Juhani Punkka esitelmöi, kuva: Sami Luoma-Pukkila