Torni


Turun Ursa Twitterissä Turun Ursa Facebookissa Kevolan hankkeen blogiJani Laasasen
Madonreikä olohuoneessa
-blogi Outlink

Turun Ursa r.y. on Turun alueella toimiva tähtiharrastusyhdistys. Sen tehtävänä on tarjota yleissivistävää tietoutta maailmankaikkeudesta sekä antaa jäsenilleen mahdollisuus toteuttaa omaa tähtiharrastustaan mm. pätevien havaintolaitteiden ja tilojen avulla.


Avoimet ovet Paimion Kevolan tähtitornilla lauantaina 25.8.2018

Lauantaina 25.8.2018 vietetään valtakunnallista tähtiharrastuspäivää. Turun Ursan Kevolan tähtitornilla (Ilttulantie 50, Paimio) Outlink ovet ovat avoinna kävijöille kello 14 - 18. Sään salliessa ilta jatkuu kello 20 - 24 Kevolassa pidettävällä tähtinäytöksellä


Yhdistyksen parkkipaikalta tähtitorneille on pitkät maastoportaat, joten paikka ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.


Lisätietoja Turun Ursan Facebook-ryhmästä Outlink tai puhelimitse p. 02-245 2195

Tervetuloa!
Tähtinäytökset jatkuvat syksyllä 2018

Turun Ursan yleisölle suunnatut tähtinäytökset ovat tällä hetkellä kesätauolla. Näytökset jatkuvat jälleen syksymmällä. Tiedot syksyn näytöksistä päivitetään tälle sivulle viimeistään syyskuussa.

Perjantaiset jäsenillat pyörivät kesälläkin melko normaalisti. Tilanteen voi tarkastaa soittamalla Turun Ursan puhelimeen, p. 02-245 2195. Tervetuloa käymään!

Iso-Heikkilän tähtitornin sijainti Turun Seudun Karttapalvelussa Outlink


Turun Ursa kiittää Jenny ja Antti Wihurin rahastoa myöntämästänne apurahasta tähtikameran hankintaan Kevolan observatorioon.


Kevolan observatorion EU-tuellinen perusparannushanke päättyi vuoden 2014 lopussa, ohessa hankkeen loppuraportti. Kiitokset kaikille mukana olleille ja tukijoille.


Kevolan observatorion kunnostustyöt jatkuvat talkoohengessä satunnaisesti. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä Turun Ursaan.


Yhdistyksen aktiivijäsenillä on ollut tapana kokoontua Iso-Heikkilän tähtitornille perjantai-iltaisin vapaamuotoista kerhoiltaa varten. Kaikki Turun Ursan toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle tällöin. (Talvisin jäseniä on paikalla jo tähtinäytöksen alkaessa, kun taas juhlapyhinä, kesällä ja sateella/pilvisellä säällä ei paikalla ole kuitenkaan välttämättä ketään.)

Turun Ursalla on postituslista Googlen ryhmäpalvelussa. Sen tarkoitus on helpottaa jäsenten keskinäistä kommunikointia ja pitää myös vähemmän aktiiviset jäsenet selvillä siitä, mitä yhdistyksessä on suunnitteilla. Listalle voi kuka hyvänsä liittyä ja lähettää kysymyksiä, kommentteja ja ehdotuksia kaikissa Turun Ursaa koskevissa asioissa.

Turun Ursan postituslista/keskusteluryhmä Outlink

Lähetä sähköpostia postituslistalle

Jäsenasiat ja muut hallinnolliset viesti Turun Ursan hallitukselle


Turun Ursa
Iso-Heikkilän tähtitorni
Pohjantähdentie 7
20200 TURKU
02-245 2195

Lähetä sähköpostia postituslistalle

Jäsenasiat ja muut hallinnolliset viesti Turun Ursan hallitukselle

© Turun Ursa ry