Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.12.2011



Moro,

Harrastusryhmä taitaa olla silloin ihan käyvä vaihtoehto, jos jaostolla ei ole tarvetta hankintoihin. Esimerkiksi meillä MB-puolella on vuosittaisia kuluja ja harrastukseen liittyviä hankintoja on ollut aina muutaman vuoden välein. Tähän tarkoitukseen jaosto ja vetäjät ovat aika oleellinen juttu. Tähtikallion käyttöön ei ilmeisesti vaadita jaostoa, mutta oleellinen osa Ursaa pitäisi kai olla?

Yleisesti oli kyseessä mikä tahansa jaosto, ryhmä, ryhmittymä jne., tarvitaan 1-2 henkilöä joka/jotka ottavat vastuun asiasta, perustavat asioita ja pyörittävät niitä. Mitään ryhmää ei oikein pyöritetä ilman vastuuhenkilöitä. Jos on vain epämääräinen ryhmittymä, siinä yleensä käy niin, että kukaan ei ota vastuuta ja ollaan melkoisessa unitilassa.

Jaostoissahan ollaan aina välillä keskusteltu sähköpostilistojen tarpeellisuudesta harrastuksessa. Osa on foorumien kannalla, toiset eivät käytä niitä ollenkaan. Taivaanvahti voi muuttaa ilmakehäpuolella hieman listan roolia. Itse toivon, että keskustelu ei pelkästään siirtyisi Taivaanvahtiin. Siellähän keskustellaan yksittäisista havainnoista, mutta yleiselle aihekeskustelulle pitäisi aina olla oma paikkansa myös täällä...

--
-Esa-

--

Halojaoston ja ilmakehdn valoilmividen jaoston sdhkvpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)