Yhdistyksen hallitus vuodelle 2021

Yhdistyksen hallitus piti 28.1.2021 järjestäytymiskokouksen, ja lopputuloksena on seuraava kokoonpano: uutena puheenjohtajana aloittaa Lauri Turunen ja varapuheenjohtajana Partow Izadi, sihteerinä jatkaa Sari Pietikäinen ja rahastonhoitajana Erkki Mattila. Hallituksen jäsenenä jatkaa Mari Gröhn ja uutena jäsenenä saimme mukaan Janne Pyyn. Kiitämme luottamuksesta! Valitettavasti emme edelleenkään pysty järjestämään kokoontumisia tai yleisötilaisuuksia sisätiloissa. ( continue reading… )

Hyvää joulua!

Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealis toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa ja tähtikirkasta vuotta 2021!

Vuosikokouksen päätöksiä

Yhdistyksen vuosikokouksessa 7.12.2020 päätettiin mm. seuraavaa: Jäsenmaksut vuodelle 2021 pysyvät ennallaan, eli varsinainen jäsen 10€, kannattajajäsen vähintään 20€ ja yhteisöjäsen 100€. Äänestyksen tuloksena vuoden 2021 hallituseen kuuluvat Lauri Turunen, Partow Izadi, Sari Pietikäinen, Mari Gröhn ja Janne Pyy. Hallitus järjestäytyy tammikuussa.

Vuosikokouskutsu

Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealis Vuosikokouskutsu Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 7.12.2020 klo 18.00 alkaen Arctic Light hotellin lasiterassilla (Valtakatu 18). Käsiteltävänä ovat sääntömääräiset asiat. Tarjolla on kahvi/tee & savulohipiirakka ennakkoon ilmottautuneille. Ilmottauduthan kokoukseen viimeistään sunnuntaina 29.11. sähköpostilla osoitteeseen corona.borealis@ursa.fi, ja kerro samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi. Kokoukseen voi saapua ilmottautumattakin, mutta silloin ( continue reading… )

Syksyn 2020 toiminta

Valitettavasti vallitsevassa tilanteessa yhdistys ei pysty järjestämään yleisölle avoimia Tähti-iltamia kirjastolla. Toiminta painottuu toistaiseksi havainnointiin ulkona jäsenistön kesken mahdollisuuksien mukaan. Voit aina ottaa yhteyttä meihin mieltä askarruttaviin pieniin ja suuriin tähtitieteellisiin asioihin liittyen. Tähtikirkkaita öitä toivottaen!

Kevään iltamat peruttu

Joudumme valitettavasti peruuttamaan loputkin kevään tähti-iltamat vallitsevan tilanteen vuoksi. Toivotaan, että epidemia on ohi mahdollisimman pian ja pääsemme syksyllä jatkamaan yhdistyksen toimintaa normaalisti. Pysykää terveenä!

Maaliskuun iltamat peruttu

Toivottavasti yhdistyksemme nimi ei ole enne ja kaikki tähtiharrastajat läheisineen pysyvät terveinä! Varmuuden vuoksi emme kokoonnu maaliskuussa. Katsotaan miten tilanne etenee loppukevään iltamien suhteen…

27.2. Tähti-iltamat peruttu

Joskus vaan käy niin, että tauti kaataa huonolla hetkellä. Nyt oli semmoinen hetki. Tutkitaan, jos saadaan tämän illan aihe siirrettyä johonkin lähitulevaisuuteen.. Lisää infoa tulevista tapahtumista luvassa lähiaikoina.

Hyvää alkanutta vuotta!

Yhdistys aloittelee pikkuhiljaa vuoden toimintaansa! Uusi hallitus järjestäytyi 14.1. 2020 ja kevään Tähti-iltamien ajankohdat on päätetty. Jäsenille lähti sähköpostilla jäsenkirje, jossa on näistä tarkempaa tietoa. Ilmoitathan, jos et jostain syystä ole saanut kirjettä. Hallituksen uusi kokoonpano löytyy tältä sivustolta yhteystiedot-sivulta, ja tähti-iltamien ajankohdat ovat kalenterissa. Ensimmäiset iltamat ovat tiistaina 4.2. ( continue reading… )

Hyvää joulua!

Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealis toivottaa kaikille hyvää, rauhallista joulua ja tähtikirkasta tulevaa vuotta!