Vuosikokouskutsu

Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealis

Vuosikokouskutsu

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 7.12.2020 klo 18.00 alkaen Arctic Light hotellin lasiterassilla (Valtakatu 18). Käsiteltävänä ovat sääntömääräiset asiat. Tarjolla on kahvi/tee & savulohipiirakka ennakkoon ilmottautuneille. Ilmottauduthan kokoukseen viimeistään sunnuntaina 29.11. sähköpostilla osoitteeseen corona.borealis@ursa.fi, ja kerro samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi. Kokoukseen voi saapua ilmottautumattakin, mutta silloin saattaa jäädä ilman tarjoilua.

Lasiterassilla on riittävästi tilaa, jotta voimme kokoontua turvallisesti. Huolehditaan yhdessä  turvaväleistä ja käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä osallistujille.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat jäsenet!

Terveisin,

Tähtitieteellinen yhdistys Corona Borealiksen hallitus

Partow Izadi, puheenjohtaja
Sari Pietikäinen, sihteeri
Mari Gröhn
Erkki Mattila
Lauri Turunen