UrSalo - SALON SEUDUN TÄHTITIETEELLINEN YHDISTYS URSALO RY

Etusivu Linkit Ajankohtaista Tähtitorni Tähtikuvat Tähti-illat Kuukausikokoontumiset Tiedon edistäminen Jäsenyys Yhteystiedot


KUUKAUSIKOKOONTUMISET


Kuukausikokoontumiset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden ( lukuunottamatta kesäkautta ) ensimmäinen torstai ( jos osuu pyhäpäivään, niin seuraava torstai ) klo 17.30. Tähän voi tulla poikkeuksia mm. johtuen kirjaston toiminnasta!!! Seuraa sivun tietoja!!! Esitelmän  jälkeen keskustelua kunkin illan teemasta, minkä jälkeen vapaamuotoista keskustelua. Paikkana Salon kaupunginkirjaston Laurinsali.

Kuukausikokoontumiset ovat avoimia kaikille! Tervetuloa!

................................................................................
UrSalo ry:n seuraava kuukausikokoontuminen on 4.2.2021. klo 17:30. Tapahtuma järjestetään etätapahtumana.

Huom! Ohjeet etäkokoontumiseen informoidaan lähempänä ajankohtaa.

Kokoontumisen aihe: Komeettojen ratalaskenta.

Esiintyjä:
Pekka Mikkola


Tapahtuma on avoin kaikille!

Ursasta tilatut kirjat ovat saapuneet. Jos et ole saannut tilaamasi kirjaasi , ota yhteyttä UrSalon puheenjohtajaan ja sovi hänen kanssaan kirjan noudosta.

UrSalo toivottaa Onnelista Uutta Vuotta 2021 kaikille!

................................................................................

UrSalon matkalaukkukirjasto jatkaa toimintaansa taas ensivuoden 2021 puolella alla olevan mukaisesti, kun voimme taas järjetää kuukausikokoontumisia Salon kirjastossa:


JÄSENISTÖ VOI LAINATA KIRJOJA UrSalon Matkalaukkukirjastosta. Kirjan voi lainata kuukausikokousten yhteydessä ja palauttaa seuraavassa Kuukausikokouksessa. Kesäkauden aikana tai muulloin, jolloin ei ole kuukausikokouksia UrSalon jäsenet voivat ottaa yhteyttä UrSalon kirjastonhoitajaan tai puheenjohtajaan ja sopia heidän kanssaan suoraan kirjojen lainaamisesta ja palauttamisesta.

( Sivustojamme kannataa kuitenkin tarkkailla mahdollisten poikkeusten vuoksi ). 

TERVETULOA!