UrSalo - SALON SEUDUN TÄHTITIETEELLINEN YHDISTYS URSALO RY


Etusivu Linkit Ajankohtaista Tähtitorni Tähtikuvat Tähti-illat Kuukausikokoontumiset Tiedon edistäminen Jäsenyys Yhteystiedot


KUUKAUSIKOKOONTUMISET


Kuukausikokoontumiset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden ( lukuunottamatta kesäkautta ) ensimmäinen torstai ( jos osuu pyhäpäivään, niin seuraava torstai ) klo 17.30. Tähän voi tulla poikkeuksia mm. johtuen kirjaston toiminnasta!!! Seuraa sivun tietoja!!! Esitelmän  jälkeen keskustelua kunkin illan teemasta, minkä jälkeen vapaamuotoista keskustelua. Paikkana Salon kaupunginkirjaston Laurinsali.

Kuukausikokoontumiset ovat avoimia kaikille! Tervetuloa!

-----------------------------------------------------------------------

UrSalo ry:n seuraava kuukausikokoontuminen on syyskaudella 2024.

Paikka: Salon pääkirjaston Laurinsali.

Esitelmän aihe: Ilmoitetaan myöhemmin.

Esitelmöijä: Ilmoitetaan myöhemmin.

Tilaisuus on avoin kaikille!

Tervetuloa!
................................................................................

Osa UrSalon kuukausikokoontumisen esitelmistä,
sekä UrSalon etätähtinäytännön tallenteet että UrSalon tähtikuvien esittely ovat katsottavissa YouTubesta UrSalo studiosta. Tässä linkki UrSalo studioon.
-----------------------------------------------------------------------

UrSalon matkalaukkukirjasto.


JÄSENISTÖ VOI LAINATA KIRJOJA UrSalon Matkalaukkukirjastosta. Kirjan voi lainata kuukausikokousten yhteydessä ja palauttaa seuraavassa Kuukausikokouksessa. Kesäkauden aikana tai muulloin, jolloin ei ole kuukausikokouksia UrSalon jäsenet voivat ottaa yhteyttä UrSalon kirjastonhoitajaan tai puheenjohtajaan ja sopia heidän kanssaan suoraan kirjojen lainaamisesta ja palauttamisesta.