Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Soile (lukutoukka_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.05.2010



Moi!

Minusta tällainen "mainonta" on ihan suotavaa, koska se liittyy harrastukseen. On kiva saada ihmisten kokemuksia nettiliittymistäkin, kun itsekin käytän kännykkää myrskynsaalistuksessa muualla kuin kotona. Ja deletoiminen on tosiaan helppoa, jos ei asia kiinnosta. Vähemmän minua kiinnostaa nariseminen, joten ne ei kiitos. Se täytyy vielä sanoa, että usein puskaradio on hyvä kanava sille, mikä toimii käytännössä ja mikä ei, ja monien tarjouksien kahlaaminen on työlästä. Nämä mainosihmisethän kehuvat omaa tuotettaan minkä ehtivät. Käytännössä asia voi olla toisin. Ja kaikkia hyviä tarjouksia ei tule huomattua itse,jos ei jatkuvasti ole kyttäämässä.

Itselläni on Soneran paketti, se maksaa 3,90 kuussa ja käsittääkseni siinä on rajoitus 20 Mt, ja lisää saa samalla hinnalla. Itselläni tuo on toistaiseksi riittänyt, mutta katsotaan nyt. Soneralla on kyllä sitä hankaluutta myös, että pätkii tuolla maaseudulla, mutta muuten on toiminut hyvin.

Terveisin Soile

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html