Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (kavokki_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.01.2009


Moro.  

Hieman jotain juttua hiljaisena tammikuunakin. Ei ukkosta kesällä, eikä edes myrskyä talvella. Pessimistikin pettyy kohta. Siis Suomessa.  

Tarkoitus olisi hankkia ensi kesän rientoja varten tuulimittari. Kaikilla vanhoilla patuilla taitaa olla kullatussa kassakaapissaan säilössä Meteos, jota ei enää markkinoilla ole (ei ainakaan tietääkseni). Vaihtoehtoina näyttäisi olevan Xplorerin melko edulliset mallit ja Geos. Geossin hinta on aika suolainen, mutta toiminnoltaan olisi sitten ilmeisesti paras ja monipuolisin. Olisi mukava kuulla kokemuksia käytännön tilanteissa esimerkiksi näistä kahdesta, jos jollain löytyy kokemusta (varmasti löytyy)? Tai sitten jostain muusta myytävästä mallista. Onko järkeä maksaa satoja euroja enemmän toisesta?
-Esa-



Liity nyt uuteen Windows Live Messenger perheeseen http://get.live.com
--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html