Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.08.2007



Hei,

Tässä vielä muistutuksena rautalankaohjeita ja vähän lisätietoakin perinteiseen syystapaamiseen, joka siis on Artjärven havaintokeskuksessa 27. - 28.10.2007. Varsinainen ohjelma aloitetaan lauantaina klo 13, mutta laitteiden viritys alkaa klo 12, jotta kaikki saataisiin valmiiksi ohjelman alkuun eikä taas kerran käytäisi sitä perinteistä piuhakeskustelua sitten kun kaiken pitäisi olla valmista.

Ilmoittautua voi osoitteessa
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/myrskybongaus/syys2007tapaaminen.php . Ennakkoilmoittautuminen etenkin yöpyjille on suotavaa, sillä majoituspaikkoja on rajoitettu määrä ja nopeat syövät hitaat.

Ohjelmassa luvassa mm:

  • Alkukevennys, suunnitelmissa on Al Goren Epämiellyttävä totuus. Ehdotuksia muista vaihtoehdoista otetaan vastaan.
  • Esa Tuunasen matkaraportti USAn keskilännestä keväältä 2007
  • Jaostokokous, jossa mm uusien vetäjien valinta kaudelle 2008
  • Kuvakatsaus kauteen 2007, jokainen saa vapaasti tuoda omia kuviaan näytettäväksi kuvakatsaukseen

Lauantaina iltasella tai sitten sunnuntaina aamulla on mahdollista tutustua Havaintokeskuksen tähtitorneihin. Veikko Mäkelä on luvannut esitellä jos kiinnostuneita on.

Ohjelma muotoutuu vielä syksyn aikana ja toiveita sekä ehdotuksia saa tässä kohtaa esittää.

Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, ei tarvitse olla Ursan jäsen eikä jaostoaktiivi eikä myöskään tietää myrskybongauksesta mitään, kiinnostus aiheeseen riittää. Tämä selvennyksenä sen vuoksi, että tiedusteluja asiasta on tullut. Jos ei ole omaa autoa, kannattaa huudella tällä listalla, että kaipaa kyytiä. Porukkaa on tulossa monesta suunnasta, niin kenenkään tulemisen ei pitäisi olla kyydistä kiinni. Mikäli ihan oman asuinpaikan vierestä ei ole kukaan menossa, esim Lahteen pääsee julkisilla monesta suunnasta ja sieltä voi jo helpommin löytyä kyyti kun aika moni lännestäkin tuleva ajaa Lahden sivuitse.

Yleistä:

Varatkaa mukaan villasukat tai sisäjalkineet, sillä lattiat aivan varmasti ovat kylmät. Viime vuonna sisällä oli todella viileät oltavat, joten myös villapaita on hyvä varuste olla mukana.. Kengät jalassa saa olla alakerrassa mikäli ei ole rapakeli, en kuitenkaan suosittele tätä. Yläkertaan ei mennä ulkojalkineilla lainkaan, jotta siivoaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Yöpymisestä:

Majapaikat siis ovat neljän hengen huoneissa päärakennuksen yläkerrassa sekä ohjausrakennuksessa. Jälkimmäisessä ei ole vessaa eikä juoksevaa vettä. Jokainen tuo mukanaan peitot/makuupussit, lakanat ja tyynyliinat.

Ruokahuolto:

Jokainen hoitaa omat ruokansa itse. Yhteisesti yhdistyksen puolesta löytyy kahvia, teetä ja kahvimaidot sekä sokeria. Iltasella voidaan laittaa myös grilliin tulet jos kiinnostuneita on. Viime vuonna yksi rohkea Jukka grillasi yksin pihalla...

Keittiö:

Keittiö on päärakennuksessa alakerran kokoontumistilan yhteydessä. Keittiön varustelutaso vastaa omakotitaloa. Sieltä löytyy jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiat.

Sauna:

Asia on vielä varmistamatta, mutta Havaintokeskuksen sauna tuskin on valmis vielä tähänkään syystapaamiseen. Jos kiinnostusta löytyy, suht läheltä on mahdollista varata sauna järven rannalta lauantai-illaksi. Jos on intoa saunomiseen, laittakaa allekirjoittaneelle postia tai hihkaistaa irkissä mahdollisimman pian. (Shadowfire-verkossa nimim. Marjis ja Ircnetissä MarjaW). Emme varaa saunaa jos kiinnostusta saunomiseen ei ole. Jospa tänä vuonna onnistuisi tuo paremmin kuin vuosi sitten jolloin osa porukasta kävi tekemässä saunabustolat kun meidän varaus olikin unohdettu.

Siivoaminen:

Suositeltavaa on, että jokainen korjaa omat jälkensä sitä mukaa kuin sotkee. Astiat astianpesukoneeseen, roskat roskiin jne. Jokainen myös pitää huolen, että ei jätä pois lähtiessä syömättömiä eväitä jääkaappiin. Näin helpotetaan loppusiivousta. Majoitustilojen siisteydestä vastaa kukin sen huoneen osalta missä on yöpynyt. Eli sielläkin jokainen korjaa omat jälkensä ja yhteiset tilat laitetaan kuntoon porukalla.

Marja W.

-- 
http://ukonvasama.blogspot.com

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html