Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.08.2007



Jotain täydennystä fasiliteetteihin:

Saunan valmistuminen ei ole vieläkään varmaa, joskin mahdollista. Pesutilat joka tapauksessa ovat käytettävissä jo.

Tarvittaessa se kunnan sauna saadaan varattua. Viime vuonna oli se ainoa kerta, kun varaus on unohdettu ja voidaan tällä kertaa varmistaa vielä edellispäivänä, että homma on muistettu. Mutta seurataan tilannetta. Päärakennuksen fasiliteettejä yritetään nyt saada kuntoon, kun tuo uudet tähtitornit alkavat olla valmiina.

Alakerran lattiat on juuri äsken lakattu, joten alakerrassakaan ei liikuta enää kengin, joten villasukat tai tohvelit ovat hyvä varuste lautalattialla, vaikka talo muuten saataisiin lämpimäksi. Todennnäköisesti alakerta on vähän viileä, mutta majoitustilat saattavat olla aika kuumiakin. No, tässä on pikku hiljaa opittu säätämään lämmitystä talossa, joten eiköhän sitä pärjätä.

Nettiyhteys saadaan kyllä päärakennukseenkin, tällä hetkellä ei ole langatonta tukiasemaa, mutta eiköhän sellainen saada hankittua. Kaapeli taloon tulee.

Päärakennukseen on hankittu joitain AV-fasiliteettejä. TV löytyy (antenniverkon digiboxi tarvitaan, jos halutaan katsella). Samoin on CD-soitin, vahvistin ja isohkot kauittimet. Kannattaa kuitenkin roudata joitain lisävarusteita.

Myrskytapaaminen on siitä hyvä, että se syksyn jaostotapaamisista viimeinen ja syys-lokakuun muissa tapaamisissa voidan varmistaa joidenkin asioiden toimivuus. Sinänsähän Tähtikalliolla on jo järjestetty yhtä sun toista tapahtumaa.

-VeikkoM-

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html