Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.08.2006



> No eikös tapaamisen voisi ajoittaa uudelleen niin että AJP ja Timpe
> pääsisivät pitämään shownsa? Onhan tässä vielä aikaa fixata.

Arvaan, että täsätä tulee mutinaa ja itkua, jos ryhdytään aikaa muuttamaan. Periaattessa kai ajankohdasta Booze järjesti äänestyksen  ja sen perusteella päätti ajan. Arvoitukseksi jäi, kuinka monta ääntä lopulta edes annettiin.

Olin kyllä itsekin painostamassa, että ajankohta olisi mukava päättää mahdollisimman ajoissa. Siihen oli toki vähän oma lehmäkin ojassa, mutta oli muitakin perusteltuja syitä. Syksyn mittaan on muitakin tähtiharrastuksellisia tapahtumia ja niiden välillä täytyy ajankohtia koordinoida, ettei tule ikäviä törmäyksiä

Mutta olen nyt kyllä Ollin kanssa samaa mieltä, että ajankohtaa voisi harkita, jos se mielekkään ohjelmasisällön kannalta on tärkeää. Nähdäkseni tässä hetkellä Artjärven Tähtikalliolla on vapaita aikoja nykyisen ajankohdan molemmin puolin, varsinkin kun meteorijaosto  joutui yllättävän yhteensattuman vuoksi siirtämään oman tapaamisensa pari viikkoa aiemmaksi.

Porukka voisi ihan oikeasti olla vähän enempi kiinnostunut tapaamisesta  ja sen suunnittelusta. Tarkoittaa paitsi ajankohtaa, myös ohjelman suunnittelua ja tapahtumasta tiedotusta. On ihan turha odottaa, että jaostonvetäjä nuo hoitaisi kaikki. Eli vähän enempi keskustelua, ideointia ja vastuunkantoa.

Itse kaipaisin rennon yhdessäolon lisäksi aikakin jonkun verran tukevaakin ohjelmaa: koulutusta, esitelmiä, jotain työpajaa tms. Viime mainitussa voisi jatkokehittää esim. jaoston havainto-ohjelmaa, miettiä miten jaoston verkkosivuja voisi kehittää yms..

-VeikkoM-

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html