Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.08.2006



Minä taisin jaosto-natsina päättää, että kun syystapaamisten pitopäivän äänestykset keväällä ja kesällä eivät ketään kiinnosta niin Ursan myrskybongausjaoston virallinen syystapaaminen pidetään *aina* marraskuun 1. viikonloppu.

Ilmoitin asiasta jo silloin, eikä kukaan rutissut. On kauhean turhauttavaa joka ikinen vuosi sumplia näitä sitten jälkikäteen yksittäisten ihmisten menojen mukaan. Esimerkiksi minulla on pojat tuona kyseisenä viikonloppuna, enkä ole vonkumassa sen muuttamista johonkin toiseen ajankohtaan.

Ne tulee, jotka tulee. Onko asia nyt kaikille selvä?

Tarkoitus ei ole olla tyly, mutta tätä päätettyä päätetty ja teidän bongareiden hiljaisesti hyväksymää asiaa ei enää muuteta. Pistän arvovaltani peliin jaostonvetäjänä. Jos se ei riitä niin vetäydyn näistä puuhista for good.

-T
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html