Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Eero Karvinen (ekarvinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.08.2005



Heih!  

"...Tämä kirjoitttamasi teksiti antaa Sinusta sellaisen kuvan, että olet kouluttautumaton, työtön ja joka ei osaa äidinkielen kielioppia ollenkaan. Aloita lauseet aina isolla alkukirjaimella. Taidat olla sättääjiä, jotka suosivat tuota tyyliä..."  

Listalle ei ole pakko kirjoittaa, jos tarvii ruveta haukkumaan toisia ja jos jonkun kirjoittama posti ei silmää miellytä, ei sitä ole pakko lukea loppuun saakka ja sen voi poistaa. Täällä on eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä ympäri suomea ja tarkoitus ei ole suinkaan etsiä kieliopillisia virheitä, saatikko haukkua toista "kouluttamattomaksi, työttömäksi, sättääjäksi tms". Annetaan toisten kirjoittaa viestit omalla tavalla niin kauan, kun niissä ei loukata ketään - Yllä olevan tapaiset "haukkumaviestit" EIVÄT kuulu tänne! Voisit miettiä vähän omaa asennettasi listalaisia kohtaan, ennen kuin seuraavan viestisi lähetät listalle tai jollekin listalaiselle yksityisesti koskien heidän tekstejään.  

terveisin,
Eero Karvinen                 



 Start your day with Yahoo! - make it your home page
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html