Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

procyon01_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 18.07.2005



Morjes

Tervetuloviestissä oli pyyntö, että listalle tulleet kertovat lyhyesti itsestään. Siispä tässä lyhyt johdatus.  

Eli ircissä aikani mukana roikuttuani liityin sitten tännekin.

Eli minä itse:

Mikko Happo on nimi, koulutus on FM soveltavasta eläintieteestä. Tällä hetkellä tutkii ilman pienhiukkasten toksikologiaa kansanterveyslaitoksessa. Tarkoitus olisi tekaista aiheesta väitöskirja. Ikää on 28 ja asun Kuopiossa. Perheessä myös 1 lapsi (11kk ja risat). Kalastuspuuhissa olen enempi mukana ja varmaan joku tämän "nickin" tunnistaakin.

Myrskyhistoria on pitkä (minun elinkaaressa). Heti kun ukkospelko meni ohi (joku 2-3v), niin siitä tuli kiinnostuksen kohde. Aina tummien pilvien ilmaantuessa taivaalle minä jumitin ikkunan ääreen odottelemaan salamointia. Iso osa lapsuuden piirrustuksista on työnnetty roskiin, koska aihe ei vanhempia miellyttänyt (ukkonen). siinä paperille piirrettiin toinen toistaan synkempiä pilviä ja sitten salamoita ja jyristiin itse päälle.

Nyt muutaman vuoden olen omistanut nettiliittymän ja aina kesäkaudella ukkostutkat on auki. Sain jopa viimeinkin digikameran hankittua ja satunnaisia taivaankannen ilmiöitä on jo tullut kuvattua. Haaveena myös joku parempi (vaikka 350d) tason kamera, jolla jälki olisi parempaa.

Ursan jäsen olen ollut joskus 1985-1987 kieppeillä (ja Kajaanin planeetta ry:n), tuolloin olin n. 10 vuotias ja tolkuttoman kiinnostunut tähtitieteestä. Nyt lienee siis aika palailla vähitellen juurilleen ja jatkaa siihen mihin tämä(kin) harrastus joskus jäi. Kalastellessa kun on hyvää aikaa tuijotella myös ylöskin päin!

t:Mikko

...................................................................
Luukku Plus paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista. Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html