Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.05.2005



Moro!

Otetaas sen verran takas, että jaostonvetäjän pesti ei ole kaupan, ainakaan vielä.

Asennevammainen jaostonvetäjä ilmoittaa täten, että syystapaamisen ajankohdasta käytävä äänestys potkitaan käyntiin juuri nyt!

Vaihtoiehtoisiksi pitohetkiksi on määritelty seuraavat loka-marraskuun viikonloput:

o 15-16-10.
o 22-23.10.
o 29-30.10.

o 5-6-11.
o 12-13.11.
o 19-20.11.

Äänestys tapahtuu lähettämällä viestiltään tyhjä sähköposti (saa sinne kirjoittaa, jos haluaa vaikka vittuilla/tms. :) osoitteeseen polli_ät_myrskybongari.com, jonka otsikkorivillä on haluamasi viikonloppu eli esimerkkinä 5-6.11.

Jos useampi päivä käy niin lähettäkää postia sitten vain useammalle päivälle erikseen. Äänestysaikaa on kesäkuun 30. päivään saakka, ja sen jälkeen tarkistan äänet ja päivä on lyöty demokraattisella päätöksellä lukkoon, vaikka itse kristittyjen jumala ajaisi tulisella paatillaan maihin länsisatamaan :)

Ja mikäli Räyskälä ei käy pitopaikaksi niin nyt on korkea aika avata suunsa siitäkin.

-T
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html