Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.05.2005



Laskin noin kuuteentuhanteenneljäänsataanneljäänkymmenneen, ennenkuin aloin kirjoittamaan tätä viestiä.

Myrskybongaus harrastuksena ja ollut olemassa jo ennen Ursaakin. Ei kaiken tarvitse olla mitään yhdistysjyrämäistä "jokaiseen tapahtumaan on osallistuttava, vaikka veren maku suussa" -tyyppistä. Vai onko jossakin, meiltä huomaamatta jääneessä Ursan säännöissä pykälä, jossa jokaisen jaoston *on* osallistuttava johonkin viralliseen ohjelmaan.

Kyse oli siis siitä *virallisesta* tiukkaan minuuttiaikatauluun sidotusta ohjelmasta. Pitääkö tässä helvetti kaikki vääntää rautalangasta? Siitä ei täällä ole tosin pahemmin keskusteltu. Toki siellä jonkinlainen bongaritapaaminenkin on. Ei se varmaan ole minulta, eikä keneltäkään muulta pois.

Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään asennevammaa Cygnusta tai Ursaa kohtaan. Muutamat menettelytavat vain ihmetyttää. Ja tarvitaanko me oikesti mitään jaostonvetäjää kun meillä näyttää tälläkin hetkellä olevan niitä kaksi.

Ja mitä tulee syystapaamiseen, niin sen päivästä tehtäneen demokraattinen päätös, jota kenenkään on turha parkua, että "ei tätä, mulla on se ja se" Postissa pistämäni viikonloput olivat vain esimerkkejä. Onko aikaikkuna tarpeeksi laaja? Jos on niin pistetään äänestys pystyyn, kunhan viritän sen äänestysautomaatin toimimaan.

PS: Jaostovetäjän paikka on auki halukkaille. *vink* *vink*

-T

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html