Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

juha.ojanpera_at_jippii.fi
Päiväyksen mukaan: 12.05.2004



tervetuloa mukaan vaan!

itsekin täytän tänävuonna 18, joten edustamme siis myrskybongareiden nuorempaa porukkaa. kerran on kunnolla jytistellyt täällä ulvilassa, porin lähellä, jossa itse havaintoja teen, kunnes saan auton, että pääsee sitten vähän kauemmaksikin myrskyjen perässä ajelemaan. sitä odotellessa, toivotaan vaan paljon paikallisia ja rajuja ukkos/raekuuroja, joihin toivottavasti liittyisi trombeja ja syöksyvirtauksia. missä päin suomea halsua muuten on?

t. juha ojanperä

> Terve!!
>
> Luin juuri äskettäin ohjeita listan käytöstä ja ajattelin nyt tässä
pyynnöstänne kertoa hieman itsestäni. Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun kirjottelen tällä Yahoo-osoitteella joten kertokaa ( jos vain mahdollista ) jos jotain tärkeää tietoa viestissä jää näkymättä. Tää on tavallaan samalla myös tämmöinen testausposti.
>
> Olen siis Pauli Karhukorpi. Asun Halsualla ( n. 1500 asukkaan
paikkakunta Keskipohjanmaalla ). Täytän tänä vuonna 18. Oon ollu kiinnostunu ukkosista jo pienestä asti mutta vasta viime vuosina oon alkanu enemmän bongailemaan. Valokuvia oon ottanu viime vuodesta lähtien. Vuoden päästä, kun ajokortinkin pitäis olla jo lompsassa niin pitäis alkaa bongailemaan jo isommassakin mittakaavassa.
>
> Ei muuta kuin ukkosrikasta kesää!!
>
>
>
>
> ---------------------------------
> Do you Yahoo!?
> Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs

-- 
-juha ojanperä-

__
Sano ei kuukausimaksuille. Hanki Suomen edullisin kuukausimaksuton GSM-liittymä osoitteesta http://www.saunalahti.fi. Puhelut vain 0,109snt/min.


--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html