Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Pauli Karhukorpi (thunderhead86_at_yahoo.com)
Päiväyksen mukaan: 11.05.2004



Täällä Halsualla ukkosti sitten Äitienpäivänä harvinaisen runsaasti ( etenkin vuodenaikaan nähden ). Ukkosta kesti muutaman tunnin ( n. klo 14.30-17.30 välillä ). Salamointi oli voimakkaimmillaan 2-3 salamaa minuutissa ja lähimmät salamat löivät parin kilometrin päähän. Valokuvia tuli otettua runsaasti ja äänileikkeinä joihinkin kuviin ukkosenjyrinää. Valitettavasti kamerasta loppui virta ja muisti kesken, joten en saanut videoleikkeitä salamaniskuista. Minkäs mahdan kun kamera on virtasyöppö ( HP Photosmart 635 )  

Tää on samalla testi, kun huomasin että mun nimeä ei näkyny edellisessä viestissä lainkaan. Nyt toivon mukaan näkyy, ainakin yritin muuttaa asetuksia niin et näkyis. Allekirjoitus kuitenkin varmistuksena.  

-Pauli Karhukorpi-
                



Do you Yahoo!?
Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html