Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.03.2008


Näyttää siltä, että (valitettavasti luen rivien välistä) hankkeeseen osin suhtaudutaan pilkallisesti ja epäillään havaintokantahankkeen mahdollisuuksiin onnistua. Muutamat kommentit eivät ainakaan lisää minun motivaatiotani.

Paljon puhetta riittää, mutta selkeästikin halua panostaa mielestäni koko Ursan jaostotoiminnan kannalta varsin tärkeään hankkeeseen ei tunnu löytyvän. Onneksi tämä keskustelu toi muutaman mahdollisen halukkaan lisää.

Minusta ilmakehälistaa ei pitäisi kuormittaa tällä keskustelulla.   Olen kysellyt muutamalta keskusteluun osallistuneelta,  mikä olisi sopiva kanava keskustella asiasta. Olen ehdottanut joko sähköpostilistaa tai foorumialuetta.

Huomautan, että asiasta on jo keskusteltu useammassa otteesssa  (mm. Cygnuksilla), joten lähtökohdat ja näkökulmat eivät sinäänsä ole uusia. Myös teknisen tason keskustelua on käyty. On siis olemassa varmastikin jo jotain käsityksiä mitä halutaan ja mitä ei haluta.

En aio enempää keskustella tällä listalla, mutta toivon että halukkaat voisivat hyvinkin pian jatkaa keskustelua toisella kanavalla ja tuoda muistakin jaostoista asiaan kiinnostuneita mukaan.

-VeikkoM-

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)