Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.12.2005



On Sat, 17 Dec 2005, Marko Riikonen wrote:

> Kunnia sille kenelle kuuluu. Tietaakseni Ohman lanseerasi termin "usmaus".

Aivan, kunnia sille kenelle se kuuluu, eli tässä tapauksessa ei ainakaan minulle.

Kunnia mr. Mikkilälle, poskettomia kuvia taas kerran, ihan riippumatta siitä onko se Hastings (jolta se äkkiseltään vaikuttaa) vai Wegener. Mutta tuo herätti taas kerran mieleen sen, että olisipa erittäin hauska tietää, mikä näissä tapauksissa, joissa luontoa "autetaan", pohjimmiltaan on se syy, joka aiheuttaa puhtaat ja hyvin orientoituneet kiteet. Siis en viittaa nyt pelkästään näihin tämän syksyn Mikkilän kuviin, vaan myös esim. Oksasen karstanpoistonäytelmään. Ja sikäli kun muistan Jarmon ja Riikosen höpinät Navalta oikein, iso osa huippunäytelmistä lähti siitä, että koneet pukkasivat tiivistymiskeskuksia taivaalle.

Halot elokuvissa: Takavuosina kun Oulun seutu oli kotvan aikaa Suomen halokeskus, oli lähinnä Korhos-Jaken toimesta menossa myös mediahaloprojekti. Vieläköhän tuo mahtaa olla jemmassa jossain? Ai niin, pari viikkoa sitten tulleessa ykkösdokumentissa, jonka aihetta en jaksa muistaa, kuvattiin alussa pitkähköön ihan tietoisesti lähes hillittömän kirkasta jääsumusauria.

        Teemu