Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pekkola J Marko (JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.02.1997



Tervehdys parhaat kollegat,

  1. PENTTINEN NEWS (!!!!!!!!?)??!??
Yksi jaoston (jos totta) suurimmista uutisista kautta aikojen: Martti Penttinen soitti toissailtana: näyttää siltä, että hän on ensimmäisenä saanut jääkidenäytteen ellipsihalonäytelmän ajalta. Epäinhimillinen jännitys tiivistyy... A/ mitä näytteessä on ?? B/onko näyte varmasti samasta pilvestä kuin missä ellipsit oli??  ...Alustavat tiedot Martilta kertovat "jääputkista", pyöreistä,
pitkistä ja pienistä....(??????????????????????????????!) 

2. VASTAUS TEEMULLE  
> Enpa tieda, lienevatko pelkan kuikuilijatollon tuumailut talla Helsingin
> viisaiden miesten keskustelufoorumilla kovinkin syvasti paheksuttavia.
> Kaikki muut kun tuntuvat kovin hiljakseen olevan. Oletan, etta joku
> kertoo, jos niin on.

Sinällään hyvä huomio että listan porukka on suorastaan harmittavan hiljaa. Mutta ei ole käsittääkseni mikään luonnonlaki kuitenkaan jakanut viisautta (tahi tyhmyyttä kun niikseen tulee) leveysasteen mukaan annostellen. Nk. "Helsingin herroja" tahi "viisaita" miehiä olen mahdollisesti nähnyt vain eduskuntavaalien edellä puolueplakaateissa  ja tunnetusti nämäkin would-like-to-be-arkadiaäijät tahi - daamit jakautuvat suht tasaisesti läpi rakkaan maamme. Kiitos Teemu, että edes sinä kirjoitat. Toivoisin, että muutkin tekisivät niin. Halolista "halo-l_at_ursa.fi" on tarkoitettu kaikille halojaoston jäsenille  ja asiasta kiinnostuneille!

3. SANTA FE - LIGHT AND COLOR IN THE OPEN AIR. Tulin juuri takaisin Uudesta Meksikosta. Kuten mahd. tunnettua teimme siellä TV-ohjelmaa haloista ja osallistuimme samalla Light and Color:iin. Huh huh! Rankin halohyökkäys kautta aikain, mikäli mm. W. Tapen tuomioon aiheesta on uskominen. Paljon halotavaraa läpi koko tapahtuman ja suomalaisten tulokset jatkuvasti esillä (pääosin muiden toimesta kuin meidän)! Mahtava kokoontuminen! Tosi innostavaa, aika hurja kokemus kaikenkaikkiaan.

Paikalla olivat mm. Tape, Greenler, Können, Tränkle, Sassen, Lee, Mallmann, sekä viitisenkymmentä muuta valoilmiöiden puraisemaa. Vanha hollantilainen aktiivi Peter-Paul Hattinga Verschurekin oli jaksanut vääntäytyä paikalle pitäen esitelmän 30:n vuoden havaintoketjustaan. Naamansa näyttivät myös Lynch & Livingston joiden kirjaa pistin 6-0 taannoisessa UMi:ssa. Olivat kyllä niin uskomattoman sympaattisia äijiä, joten hieman hävetti muistella pohjoiskorealaisia vertauksiani, kun olin kokenut että pyhiä haloja oli niin tultu perin loukattua heidän taholtaan muutaman sadan vaivaisen huolimattomuusvirheen takia.

Siitä haloTV-ohjelmasta tuntuu sukeutuvan jopa 1-tuntinen ohjelma... jossain kohden kaikki ulkomaanäijät vuorotellen kommentoivat suomalaisten  asemaa ja tuloksia. Tässä ennakkomakua kommenteista: "Finland is the halo center of the world....and has been for some time"... "This conference has clearly shown that".

Parhain terveisin, Marko