Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.02.1997


Hei.

Enpa tieda, lienevatko pelkan kuikuilijatollon tuumailut talla Helsingin viisaiden miesten keskustelufoorumilla kovinkin syvasti paheksuttavia. Kaikki muut kun tuntuvat kovin hiljakseen olevan. Oletan, etta joku kertoo, jos niin on.

Onkohan kukaan mahtanut tutkia tai pohtia, onko jaasumun esiintymisella ja inversiolla mitaan tekemista toistensa kanssa, tai voiko niilla olla, tai onko koko kysymys edes ajattelemisen arvoinen? Meikalaiselle on vaan paassyt syntymaan sellaien mutu, etta ainoa omin aistein helposti havaittava tekija, joka erottaa jaasumuisat ja jaasumuttomat tyynet pakkaspaivat toisistaan, on inversio. Kukaties olen taas vaihteeksi tajunnut homman taysin vaarin, mutta eikos inversion luulisi pitavan alapuolellaan olevan ilman kosteampana, kuin mita se olisi ilman inversiota? Ja kosteudella taas luulisi olevan jotain tekemista jaakiteiden synnyn kannalta.

        Teemu Öhman