Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarkko Korhonen (jarkkoko_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.03.2004



Kommenttini:

  1. UMiin jatkossakin pääsääntöisesti vain lomakkeilla raportoidut havainnot.
  2. Halohuhtikuun kyseessä ollessa ja ännän määrän kasvatamiseksi voisi nettisivulle koostuneesta materiaalista kirjoittaa esim. yhden kappaleen pituisen tiivistelmän, jossa ei luonnollisestikaan voi mainita jokaisen kaikkia pelkästään nettisivulle näkemiänsä ilmaiseen henkilön havaintoja.
  3. Mielestäni tähtihälyn tai ns. yksityisluonteisen hälyn kautta raportoitu halo ei vielä ansaitse pelkästään täten tulla painetuksi UMiin, mutta korostan, että se on erittäin arvokas vihje ja alku sille, että UMissa jotain näkyy kun sitä kautta papereita ryhdytään täyttämään.

Halohavaintoja voi tippua yllättävistäkin lähteistä havaintoverkon ulkopuolella joten täyttä fakki-idioottimaista lähtökohtaa
"sähköpostiraportointia ei hyväksytä painokelpoisena" ei pidä ottaa mutta pääsääntöisenä periaatteena tuo minusta voi olla. Eli havainto koostuu edelleen havaintoajasta, -paikasta,
halopiirroksesta/valokuvasta ja havaitsijan puumerkeistä. Toisaalta, ehkei siis itse sähköisyys ole kirosana vaan sähköisesti raportoidut vajavaiset havainnot.

           Jarkko Korhonen



Do you Yahoo!?
Yahoo! Finance Tax Center - File online. File on time. http://taxes.yahoo.com/filing.html