Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.06.2002



Tervehdys,

Tässä pari kolme juttua.

  1. Toukokuun havainnot ennen Juhannusta mielellään minulle, kiitos. Seuraavan UMin deadline on nimittäin 1.7., joten kesäkuun havaintoja en edes ala käsittelemään siinä. Erityisesti olen kiinnostunut luonnollisesti 11-13.5. näkyineistä haloista. Olen jo saanut kuvia havaitsijoilta kyseisestä näytelmästä.
  2. Halohavainto-opaan eli Valkean taivaan vieraiden -lisäpainos on kuulema valmistunut ja niitä on taas saatavilla toimistolta muutaman hassun euron hintaan.
  3. Halojaostolla on tästä päivästä lähtien myös apuvetäjä. Kyseinen suuruus on nimeltään MARKO RIIKONEN (n+1 meriittiä halojen alalta ja joitain vielä senkin päälle, joten en ala luettelemaan niitä tässä). Tehtävän kuva ei ole vielä täysin kirkastunut, mutta ainakin hän tulee toimimaan halojaoston edustajana pääkaupunkiseudulla ja hoitaa asioita Ursan toimiston suuntaan. Joka tapauksessa, yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään on kuitenkin jo aloitettu vähän ajastaan ja tiedoista jälkeen jääneen Valkean taivaan vieraan päivitetyn version toimittaminen. Riikonen on varmasti yksi niistä harvoista, joka ylipäätänsä on riittävän pätevä siihen hommaan... Näillä näkymin oppaan seuraava version valmistuminen tähdätään ensi vuoteen. Marko saa itse kertoa omat yhteystietonsa tällä listalla, jahka kerkeää.
  4. Halojaoston kotisivut päivittyvät... Joskus kesän aikana. No, joka tapauksessa totesin eräistä satunnaisista syistä järkevämmäksi siirtää vielä kerran lopullista aikataulua siten, että kotisivut päivittyvät heinäkuun alkuun tai viimeistään Cygnukselle mennessä. Lähes kaikki sivustoon tulevat sivut ovat jo hahmoteltu ja suurin osa on jo tekstin puolesta lähes valmis, mutta kuvitusten tekemistä ja tekstien viimeistelemistä on vielä aika paljon.

Hyvää kesää, minä painun nyt mökille ainakin viikoksi... Jarmo



Jarmo Moilanen / Ursan halojaosto
Säräisniementie 250
91760 SÄRÄISNIEMI
halot_at_ursa.fi