Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: timo.leponiemi_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 11.06.2002


Tuosta valkean taivaan vieraista:
Uutta opettelevana olisi varsin hyvä, jos piirroksissa olisi esim. nuolella osoitettu se, mikä kuvassa on se mistä on kyse. Nyt on ollut vaikea opetella parempia haloja, kun ei tiedä, mikä kuvassa/piirroksessa on se B-halo! Toteutuisiko minun (ja ehkä muidenkin) toive? Timo Leponiemi

Jarmo Moilanen <jarmom_at_netppl.fi>@mail.ursa.fi on 08.06.2002 14:45:28

Please respond to Jarmo Moilanen <jarmom_at_netppl.fi>

Sent by: owner-halo-l_at_mail.ursa.fi

To: Halolista <halo-l_at_ursa.fi>
cc:

Subject: [halo-l] JAOSTO TIEDOTE

3) Halojaostolla on tästä päivästä lähtien myös apuvetäjä. Kyseinen suuruus on nimeltään MARKO RIIKONEN (n+1 meriittiä halojen alalta ja joitain vielä senkin päälle, joten en ala luettelemaan niitä tässä). Tehtävän kuva ei ole vielä täysin kirkastunut, mutta ainakin hän tulee toimimaan halojaoston edustajana pääkaupunkiseudulla ja hoitaa asioita Ursan toimiston suuntaan. Joka tapauksessa, yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään on kuitenkin jo aloitettu vähän ajastaan ja tiedoista jälkeen jääneen Valkean taivaan vieraan päivitetyn version toimittaminen. Riikonen on varmasti yksi niistä harvoista, joka ylipäätänsä on riittävän pätevä siihen hommaan... Näillä näkymin oppaan seuraava version valmistuminen tähdätään ensi vuoteen. Marko saa itse kertoa omat yhteystietonsa tällä listalla, jahka kerkeää.